KROGNOSHUSET

Mårtenstorget 3
223 51 Lund

info@krognoshuset.se
Tel. 046-12 62 48
Mobil. 073-650 12 86
telefontid tors kl. 13-17

Kontaktperson:
Anna Jin Hwa Borstam
Intendent

Öppettider:
onsdag-söndag kl. 13-17
(Stängt veckan innan vernissage, öppettider vid vernissage kl. 13-16)

Krognoshuset är en kulturminnesskyddad medeltida byggnad från omkring 1300-talet med smala och branta trappor. Det kan därför vara otillgängligt för besökare med vissa normbrytande funktionsvariationer / besökare med funktionsnedsättning.

Vi håller på att vidareutveckla tillgänglighetsarbetet. Läs mer om tillgänglighet här!

Nästa Konstkväll är lördagen den 19 oktober 2019! För projektet ansvarar Konstföreningen Aura och projektledare är Barbro Westling.

Läs mer om Konstkväll Lund

Aurafilm presenterar:

ANNEKE A. DE BOER ”PLAYING UNDETERMINED ROLES”

24 maj – 17 juni

Boer

 

 

 

 

 

 

Anneke a. de Boer
Trump, part of Playing undetermined roles
Video 2003
©Anneke a. de Boer /2007

Aurafilm har glädjen att presentera konstnären Anneke a. de Boer med filmen Playing undetermined roles (2003). Anneke a. de Boer är bosatt och verksam i Nederländerna. Hennes film Playing undetermined roles tar upp hur vi människor agerar och beter oss i grupp. Hur utvecklar och använder vi oss av olika roller/beteenden i olika sammanhang? 

Sex personer blev tillfrågade att delta i en kompetensutveckling som omfattade en serie övningar. Övningarna var speciellt utvalda för att driva fram ett individuellt medverkande. De olika rollerna som personerna väljer att ta på sig är inte förbestämda utan utvecklas och blir ett resultat av gruppens agerande.