MEDLEMSINFORMATION

Inbjudan till JULFEST 2022

Äntligen ska vi ha en liten JULFEST i Krognoshuset. Vi avslutar året på Krognoshuset gemensamt med smakrik buffé och vin/ alkoholfri dryck. Det blir en chans att träffas igen, och se tillbaka på ytterligare ett år av otroliga utställningar i huset. Varmt välkommen!

Praktisk info:

Vi hälsar dig som är medlem hjärtligt välkommen och öppnar våra dörrar kl. 19.00 den 12 december.

Kostnaden är 100kr/ person. I den ingång buffé och vin/ alkoholfri dryck.

Krognoshuset är litet och vi har begränsat med platser så anmäl dig idag! Vi kan ta in maximalt 25 gäster. Det är alltså först till kvarn som gäller.

Du som inte vill missa detta, anmäl dig genom att skicka mejl till info@krognoshuset.se. Märk gärna din anmälan med rubriken Julfest 2022

Välkommen!

Styrelsen, Aura

RESA MED KONSTFÖRENINGEN AURA

 

LÄNK: Program AURA konstresa till Oslo 27-30 april 2023

Följ med konstföreningen AURA och konstciceron Bengt Adlers för att uppleva det senaste från Norges konstscen. Vi beger oss till vackra och ständigt växande Oslo, där det för tillfället händer mycket på konst- och arkitekturfronten. Staden är en av de mest välmående i Europa, något som syns på de glastäckta skyskraporna, den nya tunnelbanan och naturligtvis en mängd trendiga restauranger, barer och butiker. Resan bjuder på höjdpunkter som nya MUNCH-museet, nya Nasjonalmuseet och möjlighet att följa med på en föreställning i Snöhaettas spektakulära opera-byggnad. Vi bor centralt och hinner mycket på denna välplanerade konsthelg med ett konstbesök också under första och sista resdagen.

 

Det är BK Travel Solutions i Malmö som fortsätter att vara vår researrangör. Denna resebyrå är bl. a. specialiserad på skräddarsydda resor inom intresseområdena konst, arkitektur och musik. 

Anmälan görs direkt till resebyrån, se länken Program ovan

Vi behöver din anmälan senast onsdagen den 30 november 2022.